Afspraak maken?

Bel: 0468.24.39.24

Of stuur een bericht:

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Uw handen vormen het visitekaartje van uw verschijning. Uiteraard wilt u uw handen en nagels goed laten verzorgen. Nagelstudio Wellnails heeft daarom diverse mogelijkheden op het gebied van hand- en nagelverzorging

U kunt bij ons terecht om kunstnagels te laten plaatsen, opvullen, repareren of verwijderen. We zijn gespecialiseerd in gelnagels en we kunnen uw nagels een prachtige, eigentijdse uitstraling geven met nail-art.

Wilt u uw eigen nagels natuurlijk laten stralen, dan kiest u voor het aanbrengen van een gellak of een french manicure. Uw nagels zien er dan glanzend en gezond uit.

Als u uw gehele handen wilt laten verzorgen, dan kiest u voor een manicure. Uw huid, nagelriemen en nagels krijgen dan de aandacht die ze verdienen.

Op deze website kunt u onze tarieven vinden. We adviseren u vanzelfsprekend graag over de verschillende mogelijkheden zodat u een goede keuze kunt maken.

Contact met Wellnails

Wilt u een afspraak maken met onze nagelstudio in Herentals? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Dat kan via het telefoonnummer 0468.24.39.24. We helpen u graag verder.

 

Open van maandag tot en met zaterdag. Ook 's avonds!

 

Adres: Nagelstudio Wellnails, Lierseweg 279, 2200 Herentals

Ruime, gratis parking!


Volg ons op Facebook:

 


Delen via sociale media

Nagelstudio te Herentals